lurikblogg@gmail.com

§ 3 svar till lurikblogg@gmail.com

 • Thom Bergh skriver:

  Jag har råkat hamna hos dina anakronismer och funnit dem klart roande. Så man undrar ju vem du är och så att säga varför. Jag har bara tittat på en bråkdel av vad du skrivit, konstaterar att jag håller på med något liknande, men inte på långa vägar så genomfört eller seriöst som du.

  • lurikblogg skriver:

   Hej Thom,
   Till att börja med vill jag klargöra att vi är två personer som ligger bakom bloggen: Fredrik Rydström och Lucas Gill, för mer information om oss och om webbsidan vänligen se fliken ”Om Luriks anakronismer” (nu ska det erkännas att denna är skriven på ett medvetet pretantiöst sätt och vi håller på med en ombearbetning). Vårt mål är att gräva fram historiska anekdoter och vinklingar på historiska företeelser och annat intressant som annars ofta utelämnas i exoteriskt litteratur, såtillvida dessa innehar ett visst vetenskapligt eller underhållsmässigt värde. Vi välkommnar därför gärna dig och andra intresserade att bidra till bloggens framåtskridande; sitter du inne med intressanta historiska anekdoter (positionerade i en deskriptiv kontext) eller dylikt publicerar vi dem mer än gärna.

   I övrigt bugar och bockar vi det allra ödmjukaste för dina komplimanger.

   Med vänlig hälsning

   /Lurik

 • Anna Müller skriver:

  vem är det som har tagit bilden på de tre tyska kvinnorna som sitter på bänken under andra världskriget? Det är till ett skolprojekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: